| Od koho: baca ivo | Carovne slovicko: ivan.baca@zoznam.sk |
| Predmet: Uryvok z CHATU (citaj odspoda nahoru) | Datum a cas: 24.03.2003 13:25 |
|
Ani nie. Ja uz nepijem. Po tomto vikende urcite. ----------------------------------------- (2003-03-21 17:10:25) levisek napisal(a): zavidis co? ----------------------------------------- (2003-03-21 14:31:45) baca ivo napisal(a): Vsetci ste boli opzraty, kua. ----------------------------------------- (2003-03-21 14:09:52) majo napisal(a): *lev: *Ked sme pri tom tyrani pepe, co si si zasa navaril halusky? *lev: *Malo to byt Dusky? *pepe: *Ja sa tyram sam nakolko som stastne bezdetny.... *erik: *malo to byt Dudy? *dbch: *levisek *lev: *No comment *dbch: *preklepy si nevsimaj *duky: *preklep *erik: *a to je zase co ? duky.. *dbch: *chudatko, sak pockaj az pridem domov *kaso: *chcela by si byt tyrana inac? *lev: *Ja som tyrana ekonomicky *dbch: *v hamburg je kazda piata zena psychiky tyran 14:00 *: : **Klaudia* je pryč. *lev: *To je nejaky von Raven 14:00 *: : **duky* je v místnosti. *pepe: *BTW: k bacovi ti chodit neradim, nic ti neda najst ani vypit *erik: *DBCH, kazda piata zena na slovensku je psychicky tyrana, ale v hamburgu? *dbch: *to by si, pepe, moja zena nedovolila * pepe: *snad nebudete xlastat HOLSTEN ??????????? *zmare: *No to sme si pokecali *dbch: *OK, tak nejdem *lev: *Kupim lepsie ale nechod k bacovi *Klaudia: *Tak cafte, ja uz musim ist. *kaso: *idem mrknut do kuchynky ci tam cosi nemame *dbch: *este je vonku kosa? *dbch: *to su norove sracky *lev: *Kuko uz na balkone preklada plechovky *dbch: *peny, to je dobry napad, skoc *erik: *este 5 minut a idem si po pivo *lev: *Tak som to nemyslela KUA *erik: *musite robit furt chute? *pepe: *navrhujem ze kazdy sa nadrbe osve a potom spravime "conference call" *dbch: *ja pojdem k bacopvi a budeme spolu chlastat cez net, OK? *lev: *Skocim do Penny po daky chlast ? *krigel: *a po 6 krigloch: PISS for PEACE *dbch: *levisek genialne *pepe: *ja mam na nu pripojenu mirkovlnku....... *lev: *Ja , mam mozeme sa ozrat spolu co ty na to Dusko? *dbch: *jasne ze vecer, nemozem sa namrdat v praci, az taky komunizmus tu zasa nie je *krigel: *www.oportowines.com *dbch: *kto ma z vas doma net? *lev: *Nemozeme to zorganizovat na vecer, ja musim ist na pivplatz *erik: *to Kaso, nemam na to prirucku *dbch: *nie, chlastat sa bude SAMOZREJME realne, len budeme komunikulovat cez net *kaso: *to ofca: objednaj si cez internet *erik: *Klaudia,to - som za, patrilo DBCH *erik: *ja uz som tu skoro vsetko vypil,za chvilku skocim do obchodu. *kaso: *No len nalievat bude musiet niekto kto ma rychlu linku! *lev: *Mam na balkone asi 10 pif *zmare: *Urcite, mame tu asi 8litrov sucheho ... *erik: *som za. *dbch: *Dala by sa zorganizovat virtualna chlastacka? *dbch: *no z vajec *erik: *klaudia, chces do treteJ? *kaso: *Som to vedel ze je to chlap ten Kludia. *lev: *kuko je ako z divych vajec neviem pokom to ma *erik: *jasnacka *pepe: *no konecne mi to niekto vysvetlil normalne, tak aby som to aj ja pochopil... *kaso: *na Tvoje ofca... co chlasces? *zmare: *ero: Vy tam snad chlastate alebo co!!!!! *Klaudia: *A do tretej si nedame? *dbch: *hadam v praci nechlastas *erik: *zdravime kuka *erik: * |
|