Od koho: zvratko Carovne slovicko: nemam
Predmet: boj proti terorizmu! Datum a cas: 03.04.2003 15:45
dajte pozor.
v obyvacke ma cervenu liniu za ktorou zacne prdiet.
je to strasne.

-----------------------------------------

(2003-04-03 14:30:43) pepe napisal(a):
Myslim ze DBCH ma teraz ovela vacsie problemy! Vdaka svojej naivite a nezodpovednemu slovniku sa ocitol na nasej 'axe of evil' To znamena ze by sa mal bez pouzitia chemickych zbrani podrobit mandatu nasej ustrednej protiprotialkoholickej komisie ktorej mam tu cest spolocne s Ing. Bacom predsedat. Podla poslednej rezolucie 1441, bezpecnostnej rady nasej humanitarnej az charitativnej organizacie je DBCH povinny neodkadne a bez odporu odovzdat vsetok prechovany alkohol aj domacej vyroby inspektorom osobne! V opacnom pripade bude nasledovat utok na jeho domacnost za ucelom uplneho vyzratia (rozumej odzbrojenia).

(2003-04-03 14:03:24) baca ivo napisal(a):
Gumicka ku pichacke je uzitocna vec. Zbavi ta niekolkych problemov. Napriklad pichacky na krku ako ma nepriatel statu a viery DBCH.

(2003-04-02 17:41:42) Pepe napisal(a):
no ved preto ju mam pricvaknutu gumickou na gatkach....

(2003-04-02 16:53:55) dbernat napisal(a):
aj ked ta neznasam, dam ti dobru radu: nikdy si pichacku nevesaj na krk, pozri sa na mna

(2003-04-02 16:50:32) Pepe napisal(a):
... xlapi,s radostnou myslou vam vsetkym oznamujem ze som sa aktivne zapojil do boja proti terorizmu. Nasa company
(Vodnyfone d2) nam pridelila specialne protiteroristicke ochranne prostredky a to sadu "mocnych" drziakov na identifikacnu kartu ludovo povedane "pichacku"
Tato orginalna sada pozostava z jednej cervenej stusky a karabinky "Vodafone", ktoru si osoba v nebezpecenstve zavesi na krk havne pri prechode vratnice alebo protiteroristickych dveri s magnetickym zamkom. Dalej v tomto hodnotnom balicku najdeme okrasny stipec s ktorym sa ID karta v sekunde premeni na sperk alebo modny doplnok. Mne osobne najviac sedi klip s gumickou pripevneny ku gatkam. Takto proti strate alebo odcudzeniu zabezpecena "pichacka" je vzdy poruke , resp ponohe ked ju naviac treba. .... kua len dufam ze si nou raz neodstrelim gule.....