| Od koho: petrolejka | Carovne slovicko: petrolejka@centrum.sk |
| Predmet: hybernatorom | Datum a cas: 15.05.2003 21:43 |
|
Prezit som prezila, ale len vdaka tomu, ze som bola Nemcami povazovana za lesbu, kedze mojou spolocnickou bola moja sefka. A kedze su Nemci aki su, najviac ma vedelo pobavit, ze sme vzdy pri hotelovom bazene mali napravo aj nalavo od nas min 10 lehatok neobsadenych. Teraz neviem ci to bolo vplyvom nasho rozhovoru a smiechu, alebo zeny nutili svojich mangelov vdialit sa od nas po tom, co sme sundali takmer vsetky nepotrebne diely plaviek :o))) Netreba im to zazlievat. Najskor sme si mysleli, ze ich naucime, ako je to byt podla nas normalnym obcanom tejto planety, ale pri odchode sme museli skonstatovat, ze z nas nevedomky ale zato isto cielene urobili skoro vernu kopiu ich samych :o) ----------------------------------------- (2003-05-15 07:50:33) levisek napisal(a): Ahoj Peta, tak tymto ta pozyvame na navstevu...uz si vyskolena co sa tyka nemeckych dochodcov a nemusime sa obavat, ze by si to neprezila. No a to bud fakt rada, ze si ich mala len na par dni , my ich tu mame furt...:o) ----------------------------------------- (2003-05-14 21:30:35) petrolejka napisal(a): Pocula som, ze ste sa chichotali vy parchanti. A aby ste vedeli, bolo tam hnusne, lebo tam bola plna prdel Nemcurov :o( Nemecky dochodci dostali chut na slnko. A ako by to bolo malo travit dovo medzi nemeckymi dochodcami, druha spolocnost boli deti v plienkach do jedneho roka. fasa zabava :o) |
|