| Od koho: kaso | Carovne slovicko: kaso@tutok.sk |
| Predmet: pozdrav z hamburga | Datum a cas: 02.06.2003 08:07 |
|
Teda zduchol si odtialto rychlo ako gafor. Excelent stop. Drz sa a pozdrav "nemcov". ----------------------------------------- (2003-06-01 23:04:33) kmetko napisal(a): cafte all.uz som tu.stop opat neskutocny.po chvilke cakanie starsi chlapik,celkom v poho.rbk, plzen.v plzni som sa od zuzky dozvedeu,ze idu na wikend k moru,pridu az v nedelu vecer,tak ze sa nemam ponahlat.tak som to na piatok zabaliu a sieu spat do lesa. v sobotu som okolo devat oclock chytil slovak camion na hranicu.fasa chlapik dobre sme pokecali.hned po vystupeni prve auto zastalo.francuz isiel do pariza. chvilku som zavahal, ale aj tak som vystupil v south deutchland.chvilu som sa motal a dostal som sa na juznosevernu dialnicu do hamburka.bolo 6 hodin vecer sobota,casu som mau dost.chvilu som vahal ci ist spat do blizkeho lesika,alebo co. a ze este skusim. bol som sice na dobrej ceste,ale predsalen dost vyse 500km daleko. po asi hodinke cakania a niekolkych autach ktore zahy odbocovali my zastau chlapik rovno do hamburgeru.takze cely dnesny sviatocny den deti -od 00.30 do 19.00- som stravil prechadzkou.asi uz nestratim v sirsom centre hamburgu. teraz som u dusana a zuzky a vsetkych pekne pozdravujem. drzte sa a nerobte neplechu, kym sa vratim. zatial cawik. |
|