Od koho: Levisek Carovne slovicko:
Predmet: pozdrav z hamburga Datum a cas: 03.06.2003 11:30
No co ako, uz si nastartovany?

-----------------------------------------

(2003-06-03 11:27:10) Pepe napisal(a):
Baca uz ma problem vyliezt aj na zachodovu dosku....

(2003-06-02 16:22:56) dbernat napisal(a):
Ja som aspon stal, ty si sa na tu dosku ani nevyhrabal...

(2003-06-02 15:10:40) baca ivo napisal(a):
No, mali ste ho vidiet. ztycena poloha? Ako posraty stal na tej doske.

(2003-06-02 10:26:46) dbernat napisal(a):
Potvrdzujem, uz je tu, chlapi, keby ste videli ten smrad ked si jano zobul SANDALE!!!, to bolo neuveritelne. Ten chlap ma nieco do seba.

Vcera som konecne windsurfoval na mori, presiel som asi 100m vo vztycenej polohe za cca 1 hodinu. Dobre nie?

(2003-06-01 23:04:33) kmetko napisal(a):
cafte all.uz som tu.stop opat neskutocny.po chvilke cakanie starsi chlapik,celkom v poho.rbk, plzen.v plzni som sa od zuzky dozvedeu,ze idu na wikend k moru,pridu az v nedelu vecer,tak ze sa nemam ponahlat.tak som to na piatok zabaliu a sieu spat do lesa. v sobotu som okolo devat oclock chytil slovak camion na hranicu.fasa chlapik dobre sme pokecali.hned po vystupeni prve auto zastalo.francuz isiel do pariza. chvilku som zavahal, ale aj tak som vystupil v south deutchland.chvilu som sa motal a dostal som sa na juznosevernu dialnicu do hamburka.bolo 6 hodin vecer sobota,casu som mau dost.chvilu som vahal ci ist spat do blizkeho lesika,alebo co. a ze este skusim. bol som sice na dobrej ceste,ale predsalen dost vyse 500km daleko. po asi hodinke cakania a niekolkych autach ktore zahy odbocovali my zastau chlapik rovno do hamburgeru.takze cely dnesny sviatocny den deti -od 00.30 do 19.00- som stravil prechadzkou.asi uz nestratim v sirsom centre hamburgu. teraz som u dusana a zuzky a vsetkych pekne pozdravujem. drzte sa a nerobte neplechu, kym sa vratim. zatial cawik.