| Od koho: baca ivo | Carovne slovicko: ivan.baca@zoznam.sk |
| Predmet: mrp | Datum a cas: 16.06.2003 13:22 |
|
Man na tu slivku nepozves? Som si mohol mysliet. Inac skoda ze ste neboli v nedelu pri mori. Bolo super. Aj ked slnka mohlo byt viac. Ale tak vam treba. Asi ste sa nechceli delit so slivkou. ----------------------------------------- (2003-06-16 11:15:43) Levisek napisal(a): No nazdar, Rakusakov zdravi Hamburg Ak by si predsa len nemal dost tak skoc ku nam, mame v chladnicke 1l domacej slivky, tak nech sa ti nehnusi.....:o))) ----------------------------------------- (2003-06-16 11:07:35) bubo mrp napisal(a): caute parchanti vcera sme mali za nasim hotelom gril PARTY polovica na sracky ,Nada neocakavane v pohode hm ,tiez mi je to divne.mali sme tu 1 lit. slivovice st,Nicolaus a 1 l vodky a 100000000000 piva citime sa mierne na sracky ale ja s kolegom s roboty tahame uz 3 den takze nech sa nam nehnusi dame si do pusy. - stamprlik sup - sup. pozdravuje vas vsetkych Nada Eva a spolok ozranov st.Niederau-Auffach. hm este ze mam dnes volno fuuu a pochopil som co to je -citit sa ako vygrcany rezanec. pozdravujem LM aj Hamburg aj ostatnych cago belo silenci LUBO BUBO- MRP-SMRK-ZMRD ::::::::...... . . . . |
|