Ja uz som na to konecne prisiel...
vsetko je matrix, aj NEO, aj moj sef, robota,vyplata, dovolenka, gril .....
-----------------------------------------
(2003-06-16 13:19:56) baca ivo napisal(a):
S Panom prstenou to malo spolocne to ze to neskocilo. Strihli to v polke. Neznasam nedokoncene filmy. Ale ina celkom zaujimavy film.
(2003-06-16 11:20:39) dbernat napisal(a):
Rumunka, nemozes na nas takto intelektualne, my sme tu vsetko robotnicka trieda. Musis to kus zjednodusit. Napr.
1.Ty kokso, tak so bola na Matrix Reloaded a bolo to wohowno.
2. Matrix bol fajn, ale na chate je lepsie.
3. Matrix bol cool, cikla som si do gatiek.
Tieto tri stupne by mali stacit.
s pozdravom DBCH
P.S:
POCHVALA TVORCOM ZA NÁPAD:
Film bol kratsi ako pan prstenov, tak nam az tak moc nevyschlo v papuli.
(2003-06-16 10:51:25) CHUMUNKA napisal(a):
INTERNÉ DOJMY Z MATRIXU RELOADED:
Ako iste neviete, ide o pokračovanie filmu MATRIX. Na začiatku som sa fakt obávala, či moja inteligencia bude postačovať na pochopenie filmu. Po návrate posádky lode NABUCHODONOZOR a po excentrickom prejave Morphea (v štýle Georgea Busha) nasledovala scéna-diskotéka ako vyšitá z BCLUB-u: masa tancujúceho mäsa. No a potom ma začal dej celkom aj baviť (a myslím že aj moje najbližšie okolie; najmä môjho šéfa, ktorý nevie ani anglicky ani slovensky) – akcia ako riť, hlavne tá diaľnica a efekty. A vlastne všetky tie hlboké plytkosti o živote: Merodvejec miluje (okrem sexu na záchode a podobných zbytočností) nadávať po francúzsky: „je to ako vytierať si riť hodvábom.“
Po dobytí Zdroja sa Noe dostáva k problematike Voľby, či ísť vpravo alebo vľavo (no celkom ako v živote). A nevybral si Voľbu spoločenského blaha – uprednostnil Trinity pred záchranou systému.
Koncu sme akosi neporozumeli – chcelo vy to vysvetlenie v podobe MATRIXU 3.
POCHVALA TVORCOM ZA NÁPAD:
Monica Bellucci v 10-minútovej úlohe mstiacej sa manželky.
|