| Od koho: CHUMUNKA | Carovne slovicko: daniela.kuhajdova@weishardt.fr |
| Predmet: MATRIX uz aj v LM! | Datum a cas: 16.06.2003 15:41 |
|
zdravim robotnicku triedku. Dusan, odchalil si celé intelektuálne Mikulášovo. Teraz už viem, prečo boli všetci takí stiesnení v tom kine - boli sme pocikaní a dobre naivní, že na to nik nepríde. PS: Tak idem sa vytrieť(hodvábom). ----------------------------------------- (2003-06-16 11:20:39) dbernat napisal(a): Rumunka, nemozes na nas takto intelektualne, my sme tu vsetko robotnicka trieda. Musis to kus zjednodusit. Napr. 1.Ty kokso, tak so bola na Matrix Reloaded a bolo to wohowno. 2. Matrix bol fajn, ale na chate je lepsie. 3. Matrix bol cool, cikla som si do gatiek. Tieto tri stupne by mali stacit. s pozdravom DBCH P.S: POCHVALA TVORCOM ZA NÁPAD: Film bol kratsi ako pan prstenov, tak nam az tak moc nevyschlo v papuli. ----------------------------------------- (2003-06-16 10:51:25) CHUMUNKA napisal(a): INTERNÉ DOJMY Z MATRIXU RELOADED: Ako iste neviete, ide o pokračovanie filmu MATRIX. Na začiatku som sa fakt obávala, či moja inteligencia bude postačovať na pochopenie filmu. Po návrate posádky lode NABUCHODONOZOR a po excentrickom prejave Morphea (v štýle Georgea Busha) nasledovala scéna-diskotéka ako vyšitá z BCLUB-u: masa tancujúceho mäsa. No a potom ma začal dej celkom aj baviť (a myslím že aj moje najbližšie okolie; najmä môjho šéfa, ktorý nevie ani anglicky ani slovensky) – akcia ako riť, hlavne tá diaľnica a efekty. A vlastne všetky tie hlboké plytkosti o živote: Merodvejec miluje (okrem sexu na záchode a podobných zbytočností) nadávať po francúzsky: „je to ako vytierať si riť hodvábom.“ Po dobytí Zdroja sa Noe dostáva k problematike Voľby, či ísť vpravo alebo vľavo (no celkom ako v živote). A nevybral si Voľbu spoločenského blaha – uprednostnil Trinity pred záchranou systému. Koncu sme akosi neporozumeli – chcelo vy to vysvetlenie v podobe MATRIXU 3. POCHVALA TVORCOM ZA NÁPAD: Monica Bellucci v 10-minútovej úlohe mstiacej sa manželky. |
|