co nove. Nada sa mi dlho neozvala as dnes asi sa stale nachádza v nejakych debkach a dost casto si prudko vymiename názory,ale ja sa mam celkom v pohodicke....
Erikova frajerisko Lucia co bola v Mnichove cestuje dnes domou a brúsy si zuby na Erika a podla toho co som sa s nou rozprával tak to vyzerá byt riadna sekera.Boli sme ju pozriet aj s Nadou v Mnichove a je tam dalsia slovenka z L.M. KATKA" sketa Lucia nechce mi dat na nu t.cislo!
Inac ako frci nové auto? Eva sa nedavno rozisla s Davidom a VZÁPETÍ sa buchla do dalsieho Davida zo Zuberca má stanok na campingu v Trnovci rovno pod vezou plavcikov no hotove story - napisem asi knihu... Beverly Hils 000 01.
no a ja sa tu statocne byjem sam a nudím -sem-tam sa strieskam s kolegom (ktoremu mam ist mimochodom v októbri do Chorvácka na svadbu) no atd... mrp
chcel som ist teraz 4.5.6 domov ale mame bus takze som v riti ale skusim si vybavit tremín vtedy kedy idete domov .
dufam ,ze sa nejako stretneme !
CAU TU ZMRP
-----------------------------------------
(2003-06-27 19:22:00) Levisek napisal(a):
Nazdar zmrp :o)
Vcera mi prisla ta sms, chcela som odpovedat ale som to 2x zmazala a ked som ti to chcela poslat cez ICQ tak som ju omylom poslala Kasovi. :o) ...proste talent .
Takze mame sa fajn, do LM ideme 1.8. no a ten net vcera o osmej si asi nestihol, co? Ale ani ja nie tak si z toho nic nerob .
Inac co nove v Rajchu? Pozdravujeme vsetkych...
|