Od koho: majo Carovne slovicko: majo
Predmet: ??? Datum a cas: 06.08.2003 20:26
Cafte xichty,

kua drzia matu na retaziach a tak nemozem prist ani do telce kam som sa cely rok tesil. Navrat je asi v stredu nad ranom. Takze ani ten pozraty Hron nestiham. Ako si to (ne)dohodol dusan??? Ak tam nejdete tam mu aspon zavolaj ze to rusime aby sme si u neho skrtli aspon nabuduce (Miskovic).
Inak vam zavidim ako svina. Tu je nuda ako prase.

Dnes tu po dlhej dobe bola poctiva burka. Ochladilo sa na cca. 20stC, a tak niektori miestny vytiahli paperovky s kratkym rukavom - myslim to vazne take tie presivane z Ciny, co predavala aj Itoca. Vzhladom ze tu v meste nemaju zkanalovanu dazdovu vodu tak sa mesto na pol dna premenilo na spinavu rozbahnenu rieku. Cestou na Hotel (30KM) sme si hovirili ze peso by to bolo asi fasa. Minutu nato sme sa vyburali. Taxikar si nevsimol asi 30cm vysoky prah deliaci cestu na dva pruhy a tak sme sli asi 20m na dvoch kolesach :-) Este ze sme sli nie moc rychlo inak by sme tam mali horsie ...

Kua, uz mi chuti aj Nealko pivo.

Ked pridem domov berem si do konca augusta dovolenku.

Zuzka, Tour de Slovakia este plati???

Cafte a uzivajte si.

-----------------------------------------

(2003-08-06 20:01:49) folky napisal(a):

to je fasa, ak myslis nedelu 10.8., lebo uz pondelok 11.8.som v praci. ale pri tejto prilezitosti mam inu qvesns: ako ide domov, ktory domov myslite, ak myslite autom do LM, ci nema 1 miesto volne po zilinu????

(2003-08-05 18:53:54) dbch napisal(a):
Zuzka ide v nedelu domov, mohla by ti ho pozicat, btw od pondelka do stvrtka to vyzera, ze vyskovaci idu na vltavu, asi idem s nimi.

(2003-08-05 10:42:45) folky napisal(a):
ako je v telci? ved napiste niekto kto uz ste tam. ja idem odtialto vo stvrtok a pokusim sa vystupit z busu co najblizsie k telci, dostavit sa tam a pobudnut aspon do soboty. tesim sa na vas, parchanti a parchantky. nebudete tam mat niekto 2 spacaky?