| Od koho: petucha | Carovne slovicko: petrolejka@centrum.sk |
| Predmet: KDE NEMOZE LEKAR CHODI DBCH(TEDA AK NIE JE V DE) | Datum a cas: 04.09.2003 19:51 |
|
Slavny a skuseny to alkac Bolek Polivka sa nechal pocut: "Opilost je velmi osviezujuca zalezitost, pri ktorej sa clovek dostane do poloh, na ktore by inak neprisiel." A potom aby sme nechlastali... ----------------------------------------- (2003-09-04 17:54:10) dbch napisal(a): Na zaciatok chcem vsetkych ubezpecit, ze mi je znamy vseobecny odpor nasej very high society (cize hornych asi styridsat ci kolko nas to je - dalej budem pouzivat skratku VHS) k alkoholu. Tiez mi je jasne, ze bez tohto predslovu by ste sa vsetci do krvi urazili. Zivot vo VHS vsak prinasa rozne nastrahy. Doporucujem vam tento link pre priprad, ze by vas niekto uniesol, ako sa to onehdy stalo Michalovi K. mladsiemu. Ubezpecujem vas, ze by ma ani vo sne nenapadlo, ze by ste sa sami mohli priviest do neskor spominaneho problematickeho stavu. A tak si predstavte, ctene damy a velavazeni pani, slovutni prislusnici VHS, ze ste boli uneseni SIS a prave ste sa zobudili niekde v Rakusku. Tu je navod ako prezit: http://www.edusan.sk/zdravoveda/muzi/hangover.htm vas baron D de la BCH P.S.: Prosim komtesu TLAMU, aby sa pri dalsom unose ovladala a riadila sa iba prilozenym dokumentom. Ziadam ju aby si vsimla, ze nikde, naozaj nikde, nie je zmienka o buzerantoch a Prahe. |
|