| Od koho: levisek | Carovne slovicko: levisek@pobox.sk |
| Predmet: pre dbch | Datum a cas: 12.09.2003 20:46 |
|
...a Tuba je cia, kakova! tak co ----------------------------------------- (2003-09-12 20:01:47) petucha napisal(a): Karimatka bola Tubina ----------------------------------------- (2003-09-12 12:55:54) dbch napisal(a): Tak ok, teba budem zalovat za to ze si nezakonne bez dovolenia majitela zavesil svoju hnusnu modru plastenku na moj zeleby stan, cim utrpelo moje esteticke citenie, lebo modra so zelenou nepasuje, nepoznas pesnicku od lover boys? Krakovi odkaz ze na neho tiez podavam zalobu za to, ze mi podo mna podstrcil jeho karimatku nevalnej hrubky z coho budem mat nasledky este dlho, vid kraka ako vyzera. ----------------------------------------- (2003-09-12 12:48:50) majo napisal(a): Konzultoval som to prave s pravnikom. Ten tvrdi mame dost svedkov a bolo by dobre to urovnat cestou dohody. Inak budeme nuteny podat zalobu ... ----------------------------------------- (2003-09-12 11:10:26) dbch napisal(a): vyuzivam pravo nevypovedat btw: iba tusim, ze som mal nejaky stan, ci tam bola aj nejaky prsiplast, neviem ----------------------------------------- |
|