...mna by skor zaujimalo aku zubnu pastu potom doporucuju pouzivat ...?
-----------------------------------------
(2003-10-15 13:11:09) kaso napisal(a):
Hm. Uz sa minulo! Ale nie, radsej sme neriskovali. Tam na letiskach hodne prehladavaju batozinu a nechceli sme riskovat vacsiu kontrolu kvoli takym listkom. Ale sledujem, ze ta tato tematika zaujala. Mam este odfotene aj ako to pestuju, tak ked sa k tomu dostanem, prasnem to medzi fotky.
(2003-10-15 12:33:09) baca ivo napisal(a):
Uz len posledna otazka. Doniesli ste aj nam ochutnat?
(2003-10-15 12:10:15) kaso napisal(a):
Spravne. Je to ono. Kupuju si to v takych sackoch, do ktorych mi davame rozky v obchodaku. Potom do toho sacku naleju voju, zaviazu si ho a krutia par minut nad hlavou. Vodu vyleju. Takto to umyju a je to "ready" na zuvanie. V podstate su to take kricky. Odtrhaju z toho listky a zbytok zahadzuju. Inac, tam kde to rastie, su normalne strazne veze a tipoval by som, ze to obchadza chlapik so sapikom. Toho som ale na vlastne oci nevidel.
(2003-10-15 10:01:50) baca ivo napisal(a):
Je to to co ma majo v ruke na jednej fotke? Myslim 6. fotka?
(2003-10-15 09:59:17) baca ivo napisal(a):
Ved aj tak nemaju cely den co robit tak nech to tam zuju aj tyzden v kuse. :-))
(2003-10-14 13:30:20) kaso napisal(a):
To ti je taka sranda, co ti arabi zuju od poobedia do rana a su z toho uplne "cool". Vola sa to "gat". Nieco ako koka, take male zelene listky. Ale je to hnusne. Chuti to ako cucoriedkove listky. Skusali sme to s Majom, ale stalo to za hovno.Teda aspon podla mna. Urcite to ma daky blahodarny ucinok, ale musis to mat v hube cely den.
(2003-10-14 12:49:45) baca ivo napisal(a):
Majo tie nove fotky tych arabov su super. Jedna otazka: Na niektorych fotkach maju chlapi nejake napuchnute lica. Co maju v hube?
|