Slovensku polievku setri. Dame mu taku nemecku. Myslim ze mam brokolicovu ci co. Ked sa z toho nepozvracia tak sa apon poserie.
-----------------------------------------
(2003-12-09 15:41:59) pepe napisal(a):
...ja prispejem segedinskym gulasom z mrazaku a jednou sackovou polievkou slovenskej vyroby....
(2003-12-09 14:09:33) baca ivo napisal(a):
Ty si tej zuzke dal. Keby si nahodou umieral od hladu tak sa ozvi. Nenechame ta skapat aj ked nam chlapom robis hanbu.
(2003-12-09 11:37:31) dbch napisal(a):
Matla, ty sa tan nechechci a zozen si na vasu novu sedacku igelitovy potah, pridem vas navstivit
(2003-12-08 19:11:31) tlama napisal(a):
Ah jaj, to ju ouplne znici. :-)
(2003-12-08 14:51:47) dbch napisal(a):
Uz som ju potrestal. Nesmie dva dni varit. A ked ma naserie, tak jej aj prat zakazem!
(2003-12-08 13:46:56) baca ivo napisal(a):
Pre DBCH: To je vydieranie, to v mene vsetkych chlapov niesmies nechat tak. Patrilo by sa takuto drzost nejako exemplarne potrestat. Ci co.
(2003-12-05 15:06:59) levisek napisal(a):
a co dobre si dnes navaris na veceru?
(2003-12-05 14:43:20) dbch napisal(a):
to su bohapuste zvasty, s tym na mna nechodte (a okrem toho, ty mas cas uvolnene sediet pred TV???) Ja proti tomu mam liek! Ked ti bude hrozit mozgova nerovnovaha a niekto ti vypne jednu polovicu dostanes bejzbolkou po tej druhej aby sa vypli obe. Okrem toho, lasoska, pleso sa tu vlastne bavime o mozgu, sak vy mate tie dlotiky si so, nie?
(2003-12-05 14:37:26) levisek napisal(a):
fuj ale som si vydychla, takze to vlastne robim podvedome ...proti tomu sa uz asi neda nic robit, vidis Dusko?
(2003-12-05 12:24:32) RUMUNKA napisal(a):
VEDELI STE, ŽE .....
· Až 33 percent obyvateľov Európskej únie má problémy zo závislosťou od nakupovania. Vyplýva to z najnovšej štúdie Európskej komisie.
· Pracovníci reklamy sú majstrami v manipulovaní vôľou zákazníka. Neurológ by to povedal stručne: dokonale nám vyradia ľavú stranu mozgu, kde sídli centrum rozumu, a pôsobia priamo na pravú hemisféru, kde je centrum citov.
· „Všimli ste si, že aj kolieska na vozíkoch sú upravené tak, aby sa automaticky stáčali k regálom?“
· Je to naozaj jednoduché: sedíme uvoľnene pred obrazovkou, koncentrujeme sa na svetlo a absorbujeme sugesciu obsiahnutú v reklame. Počas týchto minút sme mimoriadne zraniteľmí, pretože vstupujeme do hypnotického stavu vedomia – alfa. Opakovanie reklám každým 20 minút počas filmu posilňuje sugesciu, až nakoniec vrýva určité správanie do reflexov nervového systému.
|