| Od koho: majo | Carovne slovicko: majo |
| Predmet: ftipy | Datum a cas: 16.02.2004 20:54 |
|
Stretnú sa dvaja priatelia: - Mám veľký problém. Už nemám peniaze. - A čo ja?! Požičal som 40 000 korún jednému chlapíkovi na plastickú operáciu a teraz neviem ako vyzerá. PC: Zadajte vaše heslo: Užívateľ: "penis" PC: Vaše heslo je príliš krátke! - Nazdar kočky! Máte ICQ alebo aspoň e-mail? - Nemáme. Na čo by nám boli? - To je škoda, mohli sme sa zoznámiť. - Viete, aký je rozdiel medzi mužom a počítačom? - Počítaču stačí všetko povedať iba raz. Mladá učiteľka s hlbokým výstrihom na šatách vojde do triedy. Fero z nej nespustí oči. Učiteľka povie: "Ak neprestaneš civieť, dostaneš jednu!" "Fantastické, a druhú?" - Koľko máte rokov? - spytuje sa prokurátor. - Budem mať 35. - odpovedá vrah. - Nebudete. - smeje sa prokurátor. Pýta sa manžel manželky: - Drahá, nechceš ísť do kina? - Chcem. - Tak sa obleč a choď! - Aký je rozdiel medzi úradníkom a počítačom? - Počítač má väčší zmysel pre humor. - Deti, prečo toľko prehadzujete ten piesok? - Hrali sme sa s dedkom na pohreb, a teraz nevieme, kam sme ho zahrabali! - Prečo policajti počas volieb strážia cintorín? - Aby nikto neukradol urny. Teória je, keď všetko vieme, ale nič nefunguje. Prax je, keď všetko funguje, ale nikto nevie prečo. Naši vládni predstavitelia spojili teóriu s praxou - nič nefunguje a nikto nevie prečo Z rozhovoru bláznov: "Hádaj, čo mám v ruke?" "Mrakodrap." "Ty si sa pozeral, že?" Dvaja policajti sa rozprávajú a jeden sa pýta: "Ako je to podľa teba, že slnko zapadá každý večer?" Druhý odpovedá: "Podľa mňa nezapadá, iba ho nevidieť, lebo je tma." Manželka sa pýta manžela: - Videl si už pokrčenú stokorunáčku? - Videl... - A pokrčenú tisíckorunáčku? - Videl... - A pol milióna? - Tak pol milióna som ešte nevidel... - Tak potom choď do garáže a pozri sa na naše nové auto... - V sobotu by som rád požiadal rodičov o tvoju ruku. Čo by som si mal obliecť? - Ako poznám otca, tak nepriestrelnú vestu. - Viete, prečo majú záhoráci sklenené autá? - Lebo každý chce sediet pri okne. |
|