| Od koho: Rumunka | Carovne slovicko: daniela.kuhajdova@weishardt.fr |
| Predmet: správy od kmeťa | Datum a cas: 11.06.2004 10:58 |
|
Cafte fsetci, tak v stredu sme vyrazali z Nimes, ja autobusom, Kmet stopom. Sutaz KTO BUDE PRAVY DOMA odstartovala. Ja som vyhrala! Ja som uz doma na Orave (do riti, kde je slnko?), Kmet bol vcera poobede niekde v strede Nemecka. V sobotu sme absolvovali turu na bicykloch, v nedelu sme boli pri mori St-Maries-de la mer. Mala som k dispozicii auto, vysaleli sme sa. V pondelok a v sobotu vecer sme boli v Nimes na exkurzii a v utorok sme quasili. Najviac zaujimavy bol stop.... cely sumar tejto skvelej cesty potrebujue cas..... ODKAZ PRE KMETA: Cez to Svajciarsko (utorok noc, streda rano) sme mali este stastie, lebo v piatok tam uz boli zaplavy...... VSETKYM, KTORY TUZIA IST DO SVAJCIARSKA: Svajciarsko je "nadherne" - sama dialnica a hmla a strasne tam mrznu nohy. BERNATI + KRAJCIOVKA: no bola som pozriet aj Frederique (kde ste boli pozriet v maji 2002). Dobre sa to tam meni - k domu sa pristavuje salon plus spalna pre Fred a Christopha, maju bazen, dom pre hostov postaveny v zahrade a cely pozemok je obohnany murom (uvidite fotky, ak vyjdu) KRAJCIOVKA: Benjamin je zlaty, rozprava velmi pakne a same mudre veci,na aupairky po Tebe nemali stastie (navyse to boli klamarky a .... vsak ti vsetko porozpravam) ----------------------------------------- (2004-06-04 16:35:00) dbch napisal(a): No jo, mlady Ital a Jano Kmet v lete nepracuje. ----------------------------------------- (2004-06-04 15:16:54) Kmet napisal(a): Cawik; dostopovali sme do Francuzska: tj Kmet plus Rumunka: Bolo to dost narocne; vystriedali sme 16 aut plus kamion ktory nas doviezol na cesko nemecke hranice;pocasie bolo na p--u ale za to si to teraz uzivame; uz nas aj spalilo ako sa patri na pravych bielych Slovakov 30 C plus prijemny letny teply vietor mate nam co zavidiet Ja Rumunca mam plne zuby stopovania; vraciam sa domov v stredu autobusom a Kmetko sa bude zabavat stopovanim Cez vikend ideme k moru huraaaaa !!!!!!!! ----------------------------------------- (2004-06-04 12:48:57) levisek napisal(a): A kamze dostopoval? A s kym? ----------------------------------------- (2004-06-04 11:58:37) kaso napisal(a): Janko Kmeť odkazuje všetkým, že dostopovali OK a všetkých pozdravuje. |
|