| Od koho: RUMUNKA | Carovne slovicko: daniela.kuhajdova@weishardt.fr |
| Predmet: Jeden lepsi ako druh | Datum a cas: 23.09.2004 08:43 |
|
1) Tchyne se rozhodne vyzkouset sve dva zete. Prijede k tomu bohatsimu a na zahrade schvalne spadne do bazenu. Zet pribehne a zachrani ji (cisteni bazenu od mrtvol je drahe). Rano se zet probudi a pred vraty stoji nova Octavia s napisem: DIKY,TCHYNE. Tchyne prijede k druhemu zeti, ten bazen nema, ale bydli vedle Velke reky,tak tam schvalne spadne. Zet kouka, jak ta stara carodejnice odplouva po proudu a ma ji tezce na haku. V noci premysli a rika si, jaky je vul, ze taky mohl mit novou Octavii. Rano vstane a pred vraty stoji novy Mercedes s napisem : DIKY,TCHÁN. 2) Styria pani v rokoch sa stretnu v golfovom klube. Traja vyrazia na ihrisko a cestou sa zhovaraju o uspechoch svojich deti. Prvy: Moj syn zacal ako obycajny murar a vypracoval sa na bohateho stavitela. Je tak uspesny, ze svojmu kamaratovi daroval dom ! Druhy: Moj syn zacinal ako obycajny predavac a uz teraz vlastni siet predajni drahych vozov. Je tak uspesny ze svojmu kamaratovi daroval novy Mercedes ! Treti: Moj syn zacinal ako financny poradca a teraz ma vlastnu investicnu firmu. Je tak uspesny, ze svojmu kamaratovi daroval balik akcii ! V tom sa k nim pripoji stvrty hrac a ostatni sa ho pytaju na jeho deti. Stvrty: Moj syn je uz 12 rokov kadernik a k tomu homosexual. Nepaci sa mi to sice, ale asi je dobry. Od priatelov uz dostal dom, mercedes a balik akcii! |
|