| Od koho: qviker | Carovne slovicko: bleble |
| Predmet: Pochod smtri | Datum a cas: 23.11.2004 14:09 |
|
ja si myslim,ze za vsetko može americký film twister,po jeho pozretí som si povedal tak to je ono,to pravé orechové,z extázy ma dostalo pomyslenie,že tutoka na slovensku tých amerických twisterov akosi nie je,ale aj tak začali prvé skúšky sily vetra s berousom a klárkou a našim šarkanom....a tu po niekolkých beztwisterových rokoch počujem v rádiu,že 19.11 by mohlo niečo podobné twisteru doraziť aj ku nám,hned sme sa zbalili,namiesto vedeckých prístrojoch som zobral klárku,však ked vzlietne hádam aj nejako pristane a na cervenci nám všetkým bude rozprávať ako tam bolo a tak...a skutočne na hrebeni sa nám to skoro podarilo,nebyť toho,že sme ju sem tam so zvratkom držali,snad by nám to vyšlo,v lese sme sa zase obávali,že nám na nu alebo nas spadne nejaka ta šiška,konárik a strom,ked to začalo v bezprostrednej blizkosti prašťať a kosiť,spomenuli sme si na naše životné poistky a to aku by ste z nich mali radosť a požitok a povedali sme si ani bohovy,a skutočne po vzoru amerických hrdinoch sme to dokázali a v chate sa dostatočne častovali a dokazovali si našu odvahu,statočnosť a mekkosť tých,čo ostali doma,...a našu pitomosť,pri pomyslení,že keby to bolo také ako vo vysokých...a tak ked budete o podobnom zase niečo počuť,ozvite sa ,určite sa nájde zopár pitomcov...a nakoniec,nakoniec sme sa všetci zhodli,že nič také sme v horách ešte v živote nezažili a na chate bolo skvele,škoda,že ste neprišli viacerí,kto chcel a mohol ,prišiel,a neľutoval,tak zase niekedy ----------------------------------------- (2004-11-22 13:45:36) tlama napisal(a): Byla to cesta charakteru. Nekteri to skoro vzdali, jini vydavali nadlidske vykony, jini zas poslusne slapali odevzdavajic do ochrany tech nadlidskych, nekterym to bylo malo a sli na retezy (Siflik...) a nekteri vykrikovali rici-mici (nebo jak to bylo). ----------------------------------------- (2004-11-19 19:45:45) Pixla napisal(a): Vzhladom na to, ze niekolko nasich kamaratov-sebevrahov sa dnes t.j.19.11. vybrali na Cervenec, a vzdladom na to , ze polovica z nich tam / mozno/ nedojde, navrhujem tento den zasvatit ich pamiatke.Pocasie im nepraje,takze uz o rok pijeme! Tu dole je "mierny vanok" , ktory nam odniesol vsetko z balkona.Bratia a sestry spiny drzte sa!!! Pripijam na vas!!! |
|