Od koho: Mako Carovne slovicko:
Predmet: Motlidba Datum a cas: 29.06.2005 13:47
Po kalifornskej plazi sa prechadza chlapik zahlbeny do motlitby.
Odrazu zvola: "Pane, spln mi jedno prianie!" Nad hlavou sa mu
zjavi mohutne temne mracno a zaburaca hlas bozi: "Kedze si sa cely
zivot snazil byt priamy a cestny, splnim ti jedno zelanie."
Chlapik hovori: "Postav most na Havaj, aby som sa tam mohol
hocikedy dostat autom." Boh na to: "Tvoje prianie je velmi
materialisticke! Len si predstav, s akymi problemami sa taketo zelanie spaja: piliere az na dno Pacifiku, vsetok ten beton a ocel, co by to stalo!
Dokazem tvoje zelanie splnit, ale tazko sa mi akceptuje tvoja orientacia na
svetske veci. Skus este chvilu porozmyslat a vyslovit zelanie,ktore by
pre mna bolo poctou!" Chlapik sa tuho zamyslel. Po dlhej chvili nakoniec vravi:"Pane,prial by som si rozumiet zenam. Chcem vediet, ako sa citia v hlbke svojho srdca, co maju na mysli, ked ma ignoruju, preco placu, co
chcu povedat ked hovoria "nic". Boh: "A ... na tom moste chces mat dva alebo styri jazdne pruhy?"

-----------------------------------------

(2005-06-29 10:55:06) Mako napisal(a):
Do lekárne vstúpi ustaraný muž a povie magistre:

"Prosím Vás, mohla by ste mi niečo dať na....viete, no...totiž-ja trpím sústavnou erekciou."

magistra:"Tak to Vám môžem dať byt , stravu a 5.000,- mesačne.

-----------------------------------------

(2005-06-28 11:27:28) Angel napisal(a):
Muž mal už po krk stáleho komandovania od manželky, tak zašiel k psychiatrovi, aby mu pomohol. Psychiater mu poradil, ako si budovať sebavedomie a dal mu knihu o asertivite. Chlap ju v autobuse, cestou domov celú prečítal. Príde domov, vrazí do dverí, pristúpi k manželke, ukáže na ňu prstom a hovorí:
- Odteraz chcem, aby si vedela, že JA som pán v tomto dome a MOJE slovo je zákon! Chcem, aby si mi teraz pripravila dobré jedlo a keď ho zjem, očakávam bohatý dezert. Po večeri mi pripravíš kúpeľ, aby som si mohol oddýchnuť. A po kúpeli, hádaj, kto ma oblečie a učeše?
- Asi niekto z pohrebného ústavu - odvetí mu žena.