| Od koho: RUMUNKA | Carovne slovicko: dankakuhajdova@post.sk |
| Predmet: FRANCIA | Datum a cas: 18.08.2005 22:04 |
|
Iva, kriza trva, chodim sa liecit ku Sandrine. Prcham uz za tyzden a priberam a tie jej poziadavky co vsetko mam pri tych deckach postihat.....mais vraiment....STUPEUR ET TREMBLEMENT ozi, kedy prides definitivne na SK???? ----------------------------------------- (2005-08-17 11:13:33) krajciovka napisal(a): To bol zase napad ku frede znova liezt a vidiet ako vsetko upada :o) ved ja som sa aj divila ze s pokojom odchadzas do rovnakeho pekla ktore sme uz zazili. Keby si aspon ku fred nesla, tak by som to aj pochopila. No ale drz sa a prezi to ved je to len na chvilu a nie na cely zivot. ----------------------------------------- (2005-08-14 18:55:55) RUMUNKA napisal(a): Ahojte vsetci, chyta ma slaba chvilka vsetci mi chybate, aj smradlava GeLiMa. Krajciovka, to bol teda napad ist ku nemenovanej osobe za aupair. Nemozem napisat meno, lebo sedim vo vchode a tukam do klavesnice a ona sa tu prechadza. Inac som stravila pekny tyzden na horach v Auvergne, sopecnej oblasti plnej krav a koni. Nebyt tych urevanych deciek...... Mam novu prezyvku: NINA Majte sa vsetci a posielam kusisko slnka na uprsane Slovensko |
|