Od koho: levisek Carovne slovicko:
Predmet: reportáž - sobota v práci + vstávanie Datum a cas: 27.08.2005 11:30
Janci , citim s tebou. Mna teraz zobudil telefon , po necelych 10-tich hodinach spanku, to nastve ;o).
Inac , vcera som bola na "super" beneficnom koncerte , ktory sa kona raz za rok.Hudba taky mix zo vsetkeho najstrasnejsieho co kedy nemecky "umelci " vyprodukovali - asi. Poriada ho najvacsia firma v HH, ktora stavia lode. Listky idu na dracku. Stoja kopec penazi. A je problem ich zohnat. Bolo to v Hamburgskom pristave, priamo v doku, kde sa stavaju jachty( to bolo jedine pozitivne, vyzeralo to fakt super ). Prominenti sedeli celkom v predu ( co ich nesmierne lutujem ), my plebs vzadu. Akustika tam bola taka strasna, ze som to pocula asi 6x z kazdej strany. A kedze ta hudba za moc nestala, tak to bolo celkom utrpenie. Pocut to iste 6x. Odist sa odtial nedalo, lebo sme tam prisli lodou a na odvoz sme museli cakat kym cela ta hroza skonci.(A to sme mali dost uz o pol deviatej) . Takze sme si to museli pekne vypocut. A tak som tam stala, podchvilou pozerala na hodinky, mrzla, kde som sa pozrela vsade samy nemec. A tak som rozmyslala co tam vlastne robim. No KATASTROFA. Nikdy tam nechodte.
Ale mam z tadial jeden pozitivny zazitok. Pozval nas tam, mna aj kamosku jeden jej kamos a ten vyzera uuuuuplne ako MRP tak o 10 rokov starsi. Totalna kopia. Tak som sa zabavala aspon tym, ze som odkukavala gesta, pohyby a tak.

Takze tolko moj zly sen, piatkovej noci

Inac pekny den vsetkym. Odchadzam k moru :o).Ahojte.

-----------------------------------------

(2005-08-27 08:23:04) jano napisal(a):
Je mi netradične, ako vždy v sobotu v práci,po včerajšku ťažko ...
ale skúsim opísať ranné vstávanie...
po necelých kvalitných 2 hod. spánku zazvonil budík. Všetko v poho, lebo ešte som si nestihol uvedomiť, že som i spal. hovorím si je to v klídku, ale to som sa ešte nezačal otáčať na druhý bok. Vtedy som začínal zisťovať, že už to je neskutočne náročný výkon...
Zvyčajne, keď vstávam tak si to vychutnám - zopár razy sa pootáčam z pravého boku na ľavý. Teraz som sa za polhodinu otočil len raz, aj to ťažko...
A to som ešte nevstal. potom som zistil, že asi pred 15 min. som mal vstať, aj to bolo neskoro.
Urobil som HUP hore, čo vzhľadom k tomu, že som nebol zrovna rozospatý a ešte veselý z večera, nebolo náročné.
Ale vtedy som si začal uvedomovať, kde je realita, kde som a prečo, začal som si rozpamätávať, čo bolo pred chvíľou, čo som za posledné hodiny spravil, čo povedal, koho trápil - (pozdravujem zuzku - trápil som ju viac ako keby som ju vobec nepoznal - sorry) a tak... (nie na všetko som si doteraz rozpamätal), a že bolo vcelku fajn...
Ale začali myšlienky na prácu - fuj..., či príde vedúci, alebo vedúca, či to vôbec prežijem - cca 7 hod. a tak.
Našťastie a napodiv som to všetko stihol a fšetko je v poho, tak sa tu teraz rozpisujem...
neviem, či som vystihol aspoň troška svoje pocity, ale dúfam, že som zopár ľudí oslovil, ako to chodí a ako sa občas cítia...
A ešte som tým kcel povedať, že aj keď mi je teraz relatívne ťažko, stálo to za to - občas mi je s Vami vcelku fajn...VĎAKA. Tak sa držte a ... kedykoľvek a s kýmkoľvek si rád totok zopakujem...
Pekný slnečný deň.
A