Od koho: mako Carovne slovicko:
Predmet: ftri Datum a cas: 08.02.2006 09:29
Dnes ráno jsem byl v pekárně. Byl jsem tam 5 minut. Kdyz jsem vysel ven,stála tam policajtka a zrovna vypisovala blokovou pokutu. Tak jsem sel k ní a řekl jí: "Ale no tak, zlato, to takovýmu fesákovi, jako jsem
já, nemůzes dopřát ani malou přestávku?"
Ignorovala mě a dál vypisovala pokutu.
Nazval jsem ji nenazranou policajtkou. Podívala se na mě a začala vypisovat dalsí pokutu za sjeté pneumatiky.
Tak jsem ji nazval blbou slapkou. Tu začala psát třetí pokutu!
Tak to slo dalsích 20 minut. Čím víc jsem jí nadával, tím víc pokut napsala...
Mně to bylo ale jedno... Já tam byl pěsky.

---------------------------

Pred odchodom na medové týždne sa mladomanželia dohodnú , že sa nebudú rozprávať o svojej minulosti.
Pri hotelovom bazéne ona oddychuje na ležadle , keď v tom on vyskočí na mostík , odrazí sa , strihne vo vzduchu salto a hladko dopadne do vody.
Keď vylezie , manželka sa ho pýta : " Prosím ťa , kde si sa to naučil ? " "
Myslel som si , že sa nebudeme baviť o našej minulosti , ale keď to tak veľmi chceš vedieť , mám zlatú medailu v skokoch do vody ." O chvíľu ide do vody ona . Päťkrát prepláva bazén po dĺžke v rekordnom čase a hravo z neho
vyskočí. Ohromený manžel sa pýta : " A kde si sa to naučila ty , miláčik ?
" " Nuž , dohodli sme sa síce , že sa nebudeme baviť o minulosti , ale ak to naozaj chceš vedieť , bola som kurva v Benátkach a robila som obidve strany kanála . "

------------------------------

Idú tri korytnacky po pústi, idú rok a nájdu kelímok. "Jééj,kelímok" zvolá
jedna z nich. "Nezoberieme ho?", opýtajú sa druhá a tretia. Zhodnúsa na tom, ze im je nanic a idú dalej. Idú rok a prídu ku kaluzi,chcú sa napit a
tak si spomenú na kelímok. "Teraz by sa nám hodil ten kelímok,"hovorí jedna z nich a ostatné dve pritakajú. "Mám pren íst?" Dohodnú sa, zeáno, jedna z
nich sa teda obráti a pohrozí obidvom, aby nepili zatial bez nej z mláky len tak. Ubehne rok a priatelky korytnacky si hovoria, ze tá tretia uz je asi pri kelímku a sú uz poriadne smädné. Ubehne dalsí rok,
korytnacky nikde, radia sa a rozhodnú sa cakat tretí rok. Potom uz to ale nevydrzia a povedia
si: "Ktovie, kde je... Napijeme sa rovno z mláky!", ked sa v tom rozhrnie krovie a ozve sa: "Tak to teda nie, baby, pokial si neveríme, tak ja nikam nejdem!"