Tak ze do Prahy hovoris. Hmmm. Dajte vediet ked tu budete. :-))
-----------------------------------------
(2006-06-09 08:37:14) levisek napisal(a):
Ahoj Kviky , takze do Raja pojdeme urcite. Termin presne neviem. Zariadime sa najskor podla pocasia ale priblizne by to mohlo byt niekedy medzi 20.7 - 26.7. Take dve noci by boli optimalne. Ak by este chcel ist niekto s detmi ( Lenka Semanka :o)?) bolo by to fajn.
28.7. budeme prave na odchode chceli by sme sa cestou do HH zastavit na vikend v Prahe, takze to sa uz neuvidime.
No a samozrejme 13-17.7. budeme na Vltave. Ak by tu este boli nejake plany na leto , o ktorych neviem.( Dohodnem sa s Dusanom ked pride z Gardy ) tak ti dame vediet.
Od nas asi tolko. Dufam, ze sa k nam pridas aspon do toho Raja. Zatial si uzivaj irskeho pobrezia a slniecka do sytosti. U nas uz je tento tyzden tiez leto a ma sa dalej oteplovat , tak pajadaaaaaaaaaaaaaa
-----------------------------------------
(2006-06-09 01:49:06) qviker napisal(a):
Nazdar drzky,tak ako to s vami vypada na leto,ake mate plany?Ja sa tesim ako male decko,dufam,ze si viacej pocestujem.Popozeral som nejake festivaliky,tie co su celkom v poho nestihnem,ale predsa len ma cosi zaujalo,okolo 6.,7.augusta by som rad vyrazil do telce,potom neviem,mohelnicak vyzera vcelku fajn ale predsa len pocuvam viac nieco ine,lodenica je viac slabsia,mna to celkom laka na trnkobranie,tam som este nebol a aj festival vyzera byt cosi insie nez nasa klasika,chcel by som sa pozriet aj s frajerkou a detmi do tatier a pri tej prilezitosti navstivit na par dni lm,nedalo by sa u niekoho prespat???tusim 28.7 je v hradku redl-samson-janousek den hore dole,tak by som to spojil s tym,a bol by som rad keby som sa aspon s niektorymi drzkami stretol,ci uz v telci, alebo inde.Dokonca by som aj siel na vodu,len keby mal ist kto,hned by som sa pridal,ci vltava alebo hron,alebo aj uplne nejaka ina akcoska,zuzka spominala raj,tak by bolo fajn keby ste sa aspon niekto ozval s planmi nech to nejako zladim.My sme minuly vikend boli na najsevernejsom cipe irska,tzv.malin head a pobrezie bolo uzasne,aj som sa pekne vyrochnil,voda bola asi taka ako onehda s partiou ked sme sa kupali v slnecnych skalach,pametate si to ucastnici?No a v piatok na cely vikend vyrazame na pobrezie znova,nas domaci tam ma karavan tak sa ponukol,tak to sa fakt tesim ako prase,navyse je tu slnecne teplucke pocasie,tak parada.Vsetci sa drzte a pekne dni.Kviki
|